Kalapassin verkkokauppa

Myynnissä luvat 2024.          Quick Guide in English

Osta kalastuslupa tai ravustuslupa kätevästi. Valitse lupa-alue listalta tai kartalta ja maksa. Voit valita ja lunastaa useita eri lupia kerralla tai yhdellä maksutapahtumalla samat vieheluvat myös kaverille tai isommalle ryhmälle, kts. Toimitusehdot; Vieheluvat ryhmälle. Pyydysmerkit tilattavissa lisäpalveluna säänkestävälle materiaalille tulostettuna. Kesällä postitamme ne noin viikon välein. Postin kulku on nykyään ajoittain melko hidasta. Pyydämme tekemään niiden tilaukset ajoissa.

HUOM! Älypuhelimessa valitsemasi lupa-alueen lupatyypit ja ostoskorinäkymän löydät sivun lopusta. Jos et saa lupaviestiä sähköpostiisi, tarkista roskapostikansiosi sisältö. Varmista, että kirjoitat sähköpostisoitteesi täsmälleen oikein, muuten lupaviesti jää tulematta.

Kyrösjärvi

Kyrösjärven kartta ja lupainfo. Tarkemmat kalastusmääräykset ja lisätietoja: www.kyrosjarven.fi. Kts. myös yleiset lupaehdot.
Kuhan alamitta on Kyrösjärvellä 37 cm vuosina 2020-2024. Pyydyskalastuksessa Kyrösjärvellä riittää, että pyydyksiin on merkitty kalastuslain määräämällä tavalla pyydyksen asettajan nimi ja yhteystiedot; erillisiä pyydysmerkkejä ei ole käytössä (ravustuksessa kuitenkin on).
Kyrösjärven ravustusluvat täältä.
Tuote
Hinta
Kyrösjärvi: Viehe- ja pyydyslupa, vuosi
Myyjä: Kyrösjärven kalatalousalue
40,00
Sis. ALV 24 %
Kyrösjärvi: Viehe- ja pyydyslupa, 10 vrk
Myyjä: Kyrösjärven kalatalousalue
15,00
Sis. ALV 24 %