Kalapassin verkkokauppa

Myynnissä luvat 2024.          Quick Guide in English

Osta kalastuslupa tai ravustuslupa kätevästi. Valitse lupa-alue listalta tai kartalta ja maksa. Voit valita ja lunastaa useita eri lupia kerralla tai yhdellä maksutapahtumalla samat vieheluvat myös kaverille tai isommalle ryhmälle, kts. Toimitusehdot; Vieheluvat ryhmälle. Pyydysmerkit tilattavissa lisäpalveluna säänkestävälle materiaalille tulostettuna. Kesällä postitamme ne noin viikon välein. Postin kulku on nykyään ajoittain melko hidasta. Pyydämme tekemään niiden tilaukset ajoissa.

HUOM! Älypuhelimessa valitsemasi lupa-alueen lupatyypit ja ostoskorinäkymän löydät sivun lopusta. Jos et saa lupaviestiä sähköpostiisi, tarkista roskapostikansiosi sisältö. Varmista, että kirjoitat sähköpostisoitteesi täsmälleen oikein, muuten lupaviesti jää tulematta.

Pyhäjärvi

Pyhäjärven kartta ja lupainfo. Hahkalanvuolteen ja Luodon saaren rauhoituspiirien kalastuskieltoa on hieman jatkettu loppupäästä; vuosina 2021-2030 kalastus on kielletty kesäkuun 20. päivään saakka.
Huom! Tampereen Viinikanlahden alueella, joka rajoittuu lännessä Joselininniemen itäisimmästä kärjestä Hatanpäänniemen laivalaituriin vapakalastuksessa enimmäisvapamäärä 1.5.2022 alkaen kalastajaa kohti 2 vapaa (+ 1 vapa yleiskalastusoikeudella). Kirjolohen vuorokausikiintiö (klo 0.00-24.00) samalla alueella 3 kirjolohta/kalastaja. Kts. myös yleiset lupaehdot.
Tuote
Hinta
Pyhäjärvi: Viehelupa, vuosi
Myyjä: Pirkkalan kalatalousalue
55,00
Sis. ALV 24 %
Pyhäjärvi: Viehelupa, 3 vapaa, vuosi
Myyjä: Pirkkalan kalatalousalue
35,00
Sis. ALV 24 %
Pyhäjärvi: Viehelupa, 7 vrk
Myyjä: Pirkkalan kalatalousalue
18,00
Sis. ALV 24 %
Pyhäjärvi: Viehelupa, 3 vrk
Myyjä: Pirkkalan kalatalousalue
10,00
Sis. ALV 24 %