Kalapassin verkkokauppa

Myynnissä luvat 2024.          Quick Guide in English

Osta kalastuslupa tai ravustuslupa kätevästi. Valitse lupa-alue listalta tai kartalta ja maksa. Voit valita ja lunastaa useita eri lupia kerralla tai yhdellä maksutapahtumalla samat vieheluvat myös kaverille tai isommalle ryhmälle, kts. Toimitusehdot; Vieheluvat ryhmälle. Pyydysmerkit tilattavissa lisäpalveluna säänkestävälle materiaalille tulostettuna. Kesällä postitamme ne noin viikon välein. Postin kulku on nykyään ajoittain melko hidasta. Pyydämme tekemään niiden tilaukset ajoissa.

HUOM! Älypuhelimessa valitsemasi lupa-alueen lupatyypit ja ostoskorinäkymän löydät sivun lopusta. Jos et saa lupaviestiä sähköpostiisi, tarkista roskapostikansiosi sisältö. Varmista, että kirjoitat sähköpostisoitteesi täsmälleen oikein, muuten lupaviesti jää tulematta.

Ponsan osakaskunta

Ponsan osakaskunnan kartta ja kalastusmääräykset.
Katiskalupaa voi käyttää vaihtoehtoisesti kalastukseen pitkällä siimalla (100 koukkua), mateenkoukuilla (10 kpl) tai pienellä rysällä.
Aloita syöttämällä ensin kiinteistötunnus alla olevaan kenttään!
Lisätietoja kiinteistötunnuksen muodosta:Toimitusehdot; Osakkaiden luvat kiinteistötunnuksella.
Huom! Osakkaat; ravustuslupia myydään 10 merran kertaerissä (max. 8 erää/osakas). Ulkopuolisten luvat eivät ole enää myynnissä verkkokaupassa, niitä voi tiedustella Pasi Aholaidalta.
Tuote
Hinta
Osakas: Verkkolupa
Myyjä: Ponsan osakaskunta
ALV 0
Osakas: Lisäverkkolupa
Myyjä: Ponsan osakaskunta
ALV 0
Osakas: Muikkuverkkolupa
Myyjä: Ponsan osakaskunta
ALV 0
Osakas: Katiskalupa
Myyjä: Ponsan osakaskunta
ALV 0
Osakas: Ravustuslupa
Myyjä: Ponsan osakaskunta
ALV 0