Kalapassin verkkokauppa

Myynnissä luvat 2024.          Quick Guide in English

Osta kalastuslupa tai ravustuslupa kätevästi. Valitse lupa-alue listalta tai kartalta ja maksa. Voit valita ja lunastaa useita eri lupia kerralla tai yhdellä maksutapahtumalla samat vieheluvat myös kaverille tai isommalle ryhmälle, kts. Toimitusehdot; Vieheluvat ryhmälle. Pyydysmerkit tilattavissa lisäpalveluna säänkestävälle materiaalille tulostettuna. Kesällä postitamme ne noin viikon välein. Postin kulku on nykyään ajoittain melko hidasta. Pyydämme tekemään niiden tilaukset ajoissa.

HUOM! Älypuhelimessa valitsemasi lupa-alueen lupatyypit ja ostoskorinäkymän löydät sivun lopusta. Jos et saa lupaviestiä sähköpostiisi, tarkista roskapostikansiosi sisältö. Varmista, että kirjoitat sähköpostisoitteesi täsmälleen oikein, muuten lupaviesti jää tulematta.

Kalastuslankaa, katajanhavuja ja kalamarkkinoita

Katkelmia Pirkanmaan kalatalousneuvonnan satavuotiselta taipaleelta. 256 sivua, 132 valokuvaa.
Teos luotaa kalavesillä ja niiden käytössä ja hoidossa sekä muussa kalataloudessa tapahtuneita käänteitä ja muutoksia 1800-luvun lopulta tähän päivään. Pirkanmaan kalatalousneuvonta on ollut monien tapahtumien keskiössä vieden vahvasti eteenpäin alueensa kalataloutta sen eri sektoreilla – toimimalla myös valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kirjoittaja Ismo Kolari.

Jos haluat tilata kirjan toiselle henkilölle esim. lahjaksi, täytä saajan nimi- ja yhteystiedot Kalastaja-kohtaan, niin postitamme teoksen hänelle.
Tuote
Hinta
Kalastuslankaa, katajanhavuja ja kalamarkkinoita: Kirja, kovakantinen
Myyjä: Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry
29,00
Sis. ALV 10 %