Kalapassin verkkokauppa

Kalastusluvat 2018 nyt myynnissä.

Osta kalastuslupa tai ravustuslupa kätevästi. Valitse lupa-alue listalta tai kartalta ja maksa. Voit valita ja lunastaa useita eri lupia kerralla tai yhdellä maksutapahtumalla samat vieheluvat myös kaverille tai isommalle ryhmälle, kts. Toimitusehdot; Vieheluvat ryhmälle.

HUOM! Älypuhelimessa valitsemasi lupa-alueen lupatyypit ja ostoskorinäkymän löydät sivun lopusta.

Kalapassin verkkokaupan lupaehdot

Kalapassin vieheluvat

Kalastusluvat ovat henkilökohtaisia. Lupaan sisältyy heitto- ja vetouistin, perho, pilkki ja onki; koskilupa-alueilla heittouistin tai perho. Vapamäärä rajoittamaton, ellei toisin mainittu.

Vuosilupa on voimassa ostohetkestä alkaen kalenterivuoden loppuun (huom! koskikohteissa kalastuskautta on usein rajoitettu, eikä vuosilupa välttämättä oikeuta kalastamaan kaikkina vuodenaikoina). Verkkokaupan lyhytluvissa asiakas voi itse määritellä luvan alkamispäivän (oletuspäivänä maksupäivä) ja kellonajan, jolloin lupa on voimassa määritellystä hetkestä eteenpäin yhtäjaksoisesti niin monta täyttä vuorokautta tai tuntia kuin kyseinen lupatyyppi oikeuttaa. Jos kellonaikaa ei ole erikseen valittu, lupa on voimassa maksuhetkestä alkaen valitun lupa-ajan eteenpäin. Mahdolliset poikkeukset em. tietoihin kunkin lupa-alueen määräyksissä.

Lisätietoja Kalapassin järvilupa-alueista Pirkanmaalla myös osoitteessa www.kuhamaa.fi/jarvet.

Osakaskuntien, kalastusalueiden ja muiden tahojen pyydys- ym. luvat

Kalastus- ja ravustusluvat ovat henkilökohtaisia ellei lupa-alueiden määräyksissä ole toisin mainittu. Voimassaoloaika kuten Kalapassin vieheluvissa. Pyydys- ja ravustusluvissa sekä kalastajakohtainen enimmäismäärä että kokonaiskiintiö ovat rajoitettuja. Em. lupatyypeissä lunastettavissa oleva kokonaiskiintiö ja kalastajakohtainen maximimäärä näkyvät numeroin kunkin myytävän lupatyypin kohdalla. Kokonaiskiintiö on esitetty myös vaakapalkilla, jossa vihreä väri näyttää myymättömän osuuden, oranssi väri varatun ja punainen väri lupakiintiöstä myydyn osuuden. Mikäli osakkaiden kiintiö on määritelty tilakohtaisesti, osakas saa oman kiintiönsä ostettavaksi syöttämällä ja lähettämällä ensin tilansa kiinteistötunnuksen 4-osaisessa muodossa järjestelmään. Osakkaan lupakiintiö tulee näkyviin numeroin ja kiintiöpalkkiin vihreällä.

Mahdolliset poikkeukset kunkin lupa-alueen määräyksissä. Huomioi lisäksi kalastuslain ja -asetuksen määräykset (yleiset alamitat, ravustuskausi, rauhoitusajat jne.).

Lupa-alueiden kartat ja määräykset